Компанія СЕВА САНТЕ АНІМАЛЬ визнана кращою компанією в Європі в 2016 році!

СЕВА САНТЕ АНІМАЛЬ отримала нагороду Animal Pharm 2016, як краща компанія в галузі охорони здоров'я тварин в Європі в 2016 році.

Останні 12 місяців були трансформаційними для компанії Сева Санте Анімаль, вона зробила великий крок вперед для досягнення своїх п'яти кращих амбіцій.

Компанія Сева в 2016 році не лише стимулювала свій внутрішній розвиток, інвестуючи в R&D в області імунобіологічних препаратів, геноміки та відтворення, а також здійснила деякі значні придбання. Сева стала однією з найбільших компаній в галузі охорони здоров'я тварин в Бразилії, шляхом придбання двох місцевих підприємств в листопаді. Місяцем раніше компанія Сева викупила цілий ряд препаратів для свиней, великої рогатої худоби та домашніх тварин від компанії Merial. 

У лютому компанія розпочала ексклюзивні переговори про об'єднання бізнесу по автоматизації інкубаторів з французькою фірмою iD Projects. Через місяць Сева увірвалась на ринок Індії після придбання місцевого бізнесу Polchem. В червні, компанія придбала BioVac Laboratories - інший французький бізнес з досвідом в галузі аутогенних вакцин, реагентів та лікування алергічних захворювань. Інноваційний досвід компанії на ринках ветеринарно-імунобіологічних препаратів для свиней та птиці допомагає підтримувати хвилю зростання, паралельно розширюючи свої горизонти і стаючи насправді глобальним гравцем!

Вверх