"Ceva представляє сайт Vectormune"

Сайт включає відео, наукові публікації і новини та є частиною зусиль, спрямованих на підвищення якості та доступності інформації для фахівців птахівництва.

Сайт Vectormune представляє освітню інформацію для фахівців у сфері птахівництва, а також повну інформацію про спектр векторних вакцин.
Сайт надає швидкий та простий доступ до необхідної інформації щодо векторних вакцин, які на сьогодні представлені найширшим і найбільш повним асортиментом векторних вакцин.

Сайт включає відео, наукові публікації і новини та є частиною зусиль, спрямованих на підвищення якості та доступності інформації для фахівців птахівництва. Метою сайту є демонстрація переваг та вигод, що забезпечуються інноваційними векторними вакцинами, а саме покращення здоров’я птахів та якості продукції.
Для того, щоб перейти на сайт відвідайте: www.vectormune.com .

Про Vectormune

Vectormune - це найширший спектр векторних вакцин для птахівництва.

Векторні вакцини забезпечують птицю ключовими імуногенними протеїнами, що блокують віруси та надають високий рівень захисту незалежно від рівня материнських антитіл. Основою Vectormune вакцин є віруси хвороби Марека або віспи птахів, що забезпечують захист проти основних антигенів, таких як: Хвороба Ньюкасла (Vectormune ND), пташиний Грип (Vectormune AI), Ларинготрахеїт (Vectormune FP LT) та Мікоплазмоз (Vectormune FP MG).

Вверх