Інноваційний комбінований препарат Зелеріс

Компанія Сева Санте Анімаль доповнила антибактеріальну лінійку інноваційним комбінованим препаратом для лікування комплексу респіраторних хвороб ВРХ.

Як відомо, комплекс респіраторних хвороб - це найчастіша причина смертності молодняку ​​(до 30% від загальної кількості випадків). Крім того, комплекс респіраторних хвороб надає значний негативний вплив на виробничі показники, і в підсумку призводить до затримки росту, передчасного вибракування, скорочення фертильності, зниження продуктивності, ускладнення при отеленнях.

З метою запобігання негативним наслідкам і скорочення економічного збитку при комплексі респіраторних хвороб, компанія Сева розробила комплексний підхід до лікування респіраторних хвороб: Зелеріс - інноваційний антибактеріальний препарат (флуофенікол 400мг / мл + мелоксикам 5 мг / мл) ефективний після одноразового застосування. Дана комбінація допомагає оперативно боротися з гарячковими станами, знижувати прояви запальних процесів і уражень легень, допомагає тваринам швидше повернутися до нормальної життєдіяльності. Також за рахунок високої концентрації діючої речовини (флуорфеніколу), зручного дозування (1 мл / 10 кг) і фармакодинаміки препарату (в 4 рази швидше в порівнянні з аналогічними препаратами), Зелеріс зручніше застосовувати на непродуктивних тварин з більшою масою тіла.

Вверх