Компанія Сева Санте Анімаль провела Симпозіум на тему Освоєння вакцинації In Ovo в рамках XX-го WVPA Конгресу

3-9 вересня 2017 року в місті Единбург, Шотландія, відбувся XX-й WVPA Конгрес, в рамках якого компанія Сева Санте Анімаль провела Симпозіум на тему Освоєння вакцинації In Ovo

Симпозіум Сева  "Освоєння вакцинації In Ovo " на Всесвітньому конгресі з ветеринарного птахівництва в Единбурзі, Шотландія, залучив величезну аудиторію, команда птахівництва представила останні нововведення у автоматичній вакцинації для інкубаторів. Презентації були зосереджені на критичних факторах успіху вакцинації In Ovo: віковий період і розвиток ембріонів, нові рішення для покращення якості курчат та основні кроки для оптимізації вакцинації In Ovo.

Представляючи симпозіум, д-р Сільвіа Комте, голова напрямку птахівництва компанії Сева підкреслив, що інновації є ключем до нового підходу до вакцинації. За його словами: "Після запуску деяких найбільш інноваційних вакцин на птахофабриках протягом останнього десятиліття, ми зрозуміли, що однієї вакцинації більше не достатньо. Забезпечення належного застосування вакцин у рамках загальної профілактичної програми охорони здоров'я є ключовим для майбутнього. Це лише початок, тепер нам потрібно зосередитися на тому, як далі ми можемо використовувати величезну кількість даних, які ми збираємо, щоб допомогти нашим клієнтам постійно відповідати зростаючим споживчим вимогам ".

З постійно зростаючими вимогами в птахівничій галузі, що стосуються найбільш стійкого та безпечного виробництва, подальше підвищення ефективності в інкубаторії має вирішальне значення для досягнення цих цілей. За останні десять років компанія Сева активно інвестувала в розробку найбільш повного портфеля нових технологічних вакцин, таких як Трансмун, Вектормун ND, обладнання для вакцинації In-ovo Egginject™, та обладнання для автоматизації інкубаторів Laser Life™. 

Вверх