Ласкаво просимо на оновлений сайт ceva.ua!

Для зручності користування та поліпшення якості роботи наш сайт було повністю оновлено

З гордістю представляємо Вам свій оновлений корпоративний веб-сайт: www.ceva.ua !

Відкрийте для себе абсолютно новий сайт Сева - оновлений дизайн, покращена взаємодія з відвідувачами та зручність користування з можливістю переглядати наш сайт на будь-якому пристрої: комп'ютер, планшет або смартфон!

Новий освіжаючий дизайн!

Ми залишили одну з основних особливостей інтерфейсу нашого сайту - великі зображення на домашній сторінці, щоб Ви могли якомога глибше занурюватись в світ нашої компанії з можливістю постійного доступу до наших новин  -  не абсолютний переворот, якщо оцінювати візуально, але освіжаюча еволюція.

Дизайн макету сайту був модернізований, використовуючи поточні коди  "Flat Design" - чистий і вишуканий стиль, який залишає найкраще місце для контенту, новин і візуальних ефектів, отже, значно покращує зручність читання інформації.

Зручність перегляду, де б ви не знаходились!

Ми дослідили, що майже 50% наших веб-відвідувань виконані з використанням мобільних пристроїв (планшетів або мобільних телефонів). Зважаючи на постійно зростаючу потребу в отриманні інформації "на ходу", ми оновили наш сайт, щоб удосконалити можливість його перегляду на всіх пристроях: це адаптивний веб-дизайн.

Насолоджуйтесь ексклюзивними знімками та горизонтальним меню на комп'ютері; сайт Сева буде адаптуватися, якщо ви переглядаєте його на мобільному телефоні: текстовому контенту буде приділятися першочергова увага, горизонтальні меню будуть замінені на кнопки, новини виглядатимуть списком ... вигляд нашого сайту буде відповідати будь-якому розміру екрану, з якого пристрою Ви б не заходили!

Сайт, що відкритий світу!

Компанія Сева активно розвивається й в соціальних мережах, тому ми додали спеціальний функціонал, що надасть Вам змогу поділитись будь-якою інформацією у Ваших соціальних мережах!

 .... досить розповідати, спробуйте самі! Завітайте на наш оновлений сайт www.ceva.ua !

З повагою,

Колектив компанії Сева Санте Анімаль

Вверх