"Міжнародна конференція собак-поводирів та собак-помічників"

Компанія Сева Санте Анімаль виступила спонсором на Міжнародній конференції собак-поводирів, що відбулась в Міннеаполісі, США.

Компанія Сева співпрацює з різними програмами підтримки собак у всьому світі, що є частиною нашого зобов'язання сприяння розвитку життєво важливого ​​зв'язку між людиною та ставиною. Саме тому, ми взяли участь у якості спонсора, у Міжнародній конференції собак-поводирів, що відбулась в Міннеаполісі, США.

Сьогодні собаки можуть допомогти покращити якість життя людей у ​​багатьох відношеннях, далеко за рамки "оригінального" шляху їх роботи з людьми з фізичними вадами.

На семінарі, присвяченому визначенню найкращих практик дитячого аутизму у всьому світі, було представлено 4 програми, розроблені в Австралії, Канаді, Швейцарії та США, які висвітлили прогрес, досягнутий у цій галузі, завдяки залученню собак-помічників. Одним із загальних факторів, що об'єднує всі 4 досліджувані країни, є те, що в сім'ї з дітьми з аутизмом не вистачає спеціалізованих собак, що призводить до довгих списків очікування (понад 4 роки в Канаді).

Вверх