Міжнародний саміт компанії СЕВА 2018 «CEVA NEW TECHNOLOGY»

20-22 березня 2018 року компанія Сева провела свій щорічний Саміт по нових технологіях в м. Маямі, США, в якому взяли участь понад 350 учасників з усього світу!

панія Ceva отримала схвалення USDA (Міністерство сільського господарства США) щодо нової подвійної вакцини для птиці проти інфекційної бурсальної хвороби та хвороби Ньюкасла. Дане рішення було оголошено за кілька хвилин до виступу віце президента Наукового-Дослідного Департаменту Ceva Kristi Moore, яка представляла учасникам саміту нове поняття для інкубаторних вакцинацій – подвійне введення векторних вакцин.

На сцені конференц-залу готелю Hilton Miami Downtown, перед 350-ма учасниками та ведучими спеціалістами, успіх відзначали генеральний директор по виробництву компанії Ceva Gabriel Rshaid та франчайз-директор Sylvain Comte, подарувавши доктору Kristi Moore  оберемок квітів та похваливши зусилля всієї команди Ceva.

На саміті була представлена найновіша інформація щодо проблем, пов'язаних з антибіотиками в майбутньому та продуктивністю птахівництва, з точки зору представників прабатьківських стад птиці та великих світових виробничих компаній.

Особлива увага була приділена контролю кокцидіозу за допомогою інноваційних рішень  вакцинацій, як частині менеджменту виробництва без антибіотиків та здоров'ю кишечника.

На додаток до цього представили досвід циркуляції вірусу та додаткової вартості нових технологій вакцин, що будуть запущені на ринках Північної Америки та світу.

Останній день саміту присвятили сучасним інкубаторним рішенням, включаючи обладнання та програму розпізнавання якості, спрямовану на забезпечення покращення здоров'я курчат.

Наприкінці відбувся великий форум експертів, який дав можливість учасникам поспілкуватися з основними доповідачами, обмінятися досвідом та збагатити спільне розуміння обговорюваних питань.

***

***

Вверх