Новий інсектоакарицидний засіб контактної дії - Вектра 3D для собак!

ТОВ «СЕВА САНТЕ АНІМАЛЬ УКРАЇНА» представляє новий інсектоакарицидний засіб контактної дії – краплі на холку Вектра 3D для собак!

 

Трансмісивні захворювання широко поширені в усьому світі. Переносниками трансмісивних захворювань є кліщі, блохи, комарі та піщані мошки. Достатньо одного укусу комахи, щоб протягом 4-6 годин сталася інвазія. На сьогоднішній день люди і тварини активно пересуваються по всьому світу, тому трансмісивні захворювання значно розширили свій ареал і визнані зростаючою загрозою для здоров'я людей і тварин.

Завдяки унікальному складу, Вектра 3D володіє вираженими інсектицидними, акарицидними та реппелентними властивостями. Препарат ефективний проти всіх ектопаразитів собак (кліщі, блохи, воші, комарі, мошки) і діє контактно, незалежно від того, встиг паразит вкусити тварину чи ні.

Активні компоненти препарату накопичуються в епідермісі, волосяних цибулинах і сальних залозах собаки, утворюючи невидимий захисний бар'єр , не всмоктуючись в кров.

Препарат ВЕКТРА 3D вже більше двох років успішно продається в Америці та близько року у Європі!

Для більш детальної інформації про препарат зателефонуйте нам, відвідайте офіційну сторінку - www.vectrapet.com/ua , та підпишіться на наш канал youtube

ВЕКТРА 3D - професійний підхід до вирішення проблеми трансмісивних захворювань!

Вверх