Саміт по інноваціям в галузі птахівництва

02-04 квітня 2019 року, Канни, Франція.

02-04 квітня 2019 року, в місті Канни, Франція, відбувся Саміт по інноваціям в галузі птахівництва, де були представлені інноваційні рішення для інкубаторів, що спрямовані на здоров’я курчат та виклики продуктивності завтрашнього дня для м’ясного та яєчного виробництва.

Під час cаміту були надані відповіді на питання глобального занепокоєння щодо зменшення використання антибіотиків без погіршення собівартості курчат добового віку. Доповідачі ділилися власним досвідом як вони працюють з батьківськими стадами птиці, інкубацією та інкубаційним обладнанням для вдосконалення якості курчат.

В другій частині лекцій було розглянуто вплив ключових захворювань на бройлерів та кур-несучок, а також можливі рішення по досягненню послідовного менеджменту шляхом належної вакцинації. Респіраторні хвороби, такі як інфекційний бронхіт, пташиний грип і хвороба Ньюкасла, є ключовими проблемами, що спричинюють значні втрати продуктивності – було представлено вакцинні рішення та польовий досвід. Хвороба Гамборо також залишається головною глобальною проблемою, тому на cаміті відбулась презентація та обговорення епідеміології, інкубаторних рішень для бройлерів і комерційної несучки.

Третя частина лекцій була приділена еволюції виробництва кур-несучок та бройлерів через технології й споживчий запит. Робототехніка, управління даними, благополуччя птиці, зниження застосування антибіотиків – це деякі з тих питань, що вже сьогодні почали впливати на виробництво бройлерів та комерційних несучок, і які впевнено будуть стимулювати індустрію завтра.

Вверх