VII Міжнародний конгрес «Прибуткове Свинарство»

Компанія Сева Санте Анімаль Україна взяла участь у VIII Міжнародному молочному конгресі

Девіз цьогорічного заходу: просто про складне та максимум практичних рішень, щоб кожен із учасників почув інформацію, яку зможе використати для покращення ефективності свого бізнесу. 

Конгрес — це також можливість дізнатися про стан галузі, її близькі та дальні перспективи, почути стратегію розвитку від представників державного апарату, поділитися своїм баченням.

Крім того, це чудова нагода поспілкуватися з однодумцями у дружній атмосфері, можливість отримати індивідуальну консультацію у запрошених фахівців та здобути корисні контакти й нових партнерів. 

Компанія Сева С.А. Україна висвітлила наступні програми для підприємств виробників свинини України:

CEVALUNGPROGRAM (Коглапікс®, Хіоген®)

Пропонуємо методологію оцінки наявності, поширеності, тяжкості патологічного процесу і впливу: Mycoplasma hyopneumoniae, Actinobacillus pleuropneumoniaе та вірусу хвороби Ауєскі з використанням серологічних досліджень і адаптованої оцінки (в балах) стану легень забійних свиней. Програма застосовується для визначення протоколу вакцинації, а також контролю його ефективності, та економічні втрати господарства від респіраторних захворювань.

Запросіть спеціалістів компанії Сева С.А. Україна провести моніторинг респіраторних хвороб та оцінити програму вакцинації на Вашому підприємстві!

 

CEVOLUTION(Ветримоксин Л.А.®, Марбокс®, Тетравет Л.А. ®, Севаксель RTU®, Флоркем®, Спіровет®, Інтраміцин®)

Молекулярна формула препаратів, що входять до програми Cevolution, розроблена у лабораторіях компанії СЕВА, характеризується підвищеною прохідністю через голку у порівнянні з конкурентними розробками. У результаті легкого та швидкого ресуспензування підвищується гомогенність препарату при кожній ін’єкції. Флакони CLAS® (Ceva Lamellé Anti Shock), розроблені з використанням новітніх технологій, успішно замінили скляні флакони, завдяки успішним технологічним характеристикам, а саме ударостійкість, невелика вага та ергономічність. Даний флакон знаходиться під патентом та відмічений логотипом компанії для усунення підробок продукції. Ви можете завжди бути впевнені у якості та оригінальності нашої продукції. У ветеринарній практиці стійкість до ударів має велике значення при транспортуванні та використанні ветеринарних препаратів, з економічної, екологічної та практичної точок зору.

CEVAREPRORANGE(Альтрезин®, Фертіпіг®, Ензапрост®) Управління відтворенням у поєднанні з технологією виробництва та ветеринарними заходами дозволяють краще планувати і організувати систему турового опоросу, за допомогою екзогенних гормонів. Це призводить до покращення ефективності управління на підприємстві та підвищення рентабельності галузі.

CevaReproRange «Ноу-Хау», допомагає покращити загальні показники репродукції підприємства. Особлива увага до свиноматок – ключ до рентабельного тваринництва. Пропонуємо Вам повний спектр гормонів, які збільшують показники продуктивності, відтворення, позитивно впливають на здоров'я на всіх технологічних етапах.

 

За додатковою інформацією звертайтеся до:
ТОВ «СЕВА САНТЕ АНІМАЛЬ УКРАЇНА»
04080 м. Київ, вул. В. Хвойки 18/14, корп. 1, офіс 301-303
Тел.: +38 (044) 4922514
Тел/факс: +38 (044) 492 25 12
 www.ceva.ua
contact-ukraine@ceva.com

Вверх